LIKOS BURGER

Shijoni burgerin
më të mirë
vetëm tek
LIKOS BURGER

Shijoni burgerin
më të mirë
vetëm tek
LIKOS BURGER

LIKOS BURGER

RRETH LIKOS BURGER

LIKOS BURGER sjell për ju burgerat, krepat, sullfllaqet më të shijshme që keni provuar ndonjëherë.
Njëherë ti provoni dhe kurrë nuk do ti harroni!

LIKOS BURGER tani me dy pika kryesore në Tiranë dhe Durrës, shërbim delivery direkt në adresën tuaj.

Jepi rëndësinë e duhur ushqimit, ushqehuni tek LIKOS BURGER.

Disa janë Viçi, disa Gici e disa Pule
Por të gjitha janë te shijshme!

KU MUND TA GJENI GJENI LIKOS ?

LIKOS BURGER - Shijo burger në Tiranë
LIKOS BURGER - Burgeri më i mirë

Cfarë thonë të tjerët për LIKOS BURGER!